SEO Duitsland

seo-duitslandOm uw website beter vindbaar te laten maken voor de juiste zoekwoorden in Duitsland is het noodzakelijk om eerst een grondig zoekwoorden onderzoek uit te voeren en te bekijken of uw website pagina´s wel zijn geoptimaliseerd voor de juiste Duitse zoekwoorden. Met behulp van het premium keyword research tool Rank Tracker van Link Assistant zorg ik ervoor dat de juiste zoekwoorden achterhaald worden.

On-Page SEO Optimalisatie

Door de zoekwoorden strategisch te verdelen over de pagina´s en eventueel nieuw aan te maken pagina´s zal ik ervoor zorgen dat een complete on-page SEO strategie wordt uiteengezet. Wanneer uw website alle belangrijke pagina´s bevat gericht op de zoekwoorden waarmee u conversie kunt behalen dan wordt uw site complet en als een autoriteit gezien. Google beloond websites die volledige informatie geven over een bepaald onderwerp. Dit zijn de zogeheten one-stop-shop info sites en deze ranken veel eenvoudiger in Google dan websites die slechts een paar pagina´s bevatten (ook thin content genoemd).

Rapportage SEO Strategie

De SEO strategie kan ik eenvoudig rapporteren in een excel overzicht. De pagina´s worden dan verdeeld over de tabjes in excel en per tabje kunt u dan zien voor welke keywords en long tail keywords we die pagina gaan laten ranken en ook vindt u dan hiier de geoptimaliseerde tekst die op de pagina moet komen. U, uw webdesigner of ik kan daarna de on-page zoekmachine optimalisatie strategie eenvoudig na uw goedkeuring implementeren op uw site of webshop.

Vrijblijvende Offerte SEO Duitsland Aanvragen

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw Duitse website voor Google te laten optimaliseren? Dan kunt u middels het contactformulier uw website doorgeven. Na een globale beoordeling kan ik dan vaststellen wat het u ongeveer gaat kosten om de on-page Duitse SEO strategie uit te werken en te implementeren.